Noutati MCA

Siguranta sporita: Noul KIT de inchidere in 3 puncte pentru usa pietonala

Am lansat un nou KIT de inchidere in 3 puncte pentru usa pietonala.

Sistemul de inchidere in 3 puncte are ca principal beneficiu siguranta sporita.

Este un sistem de inchidere preferat de pietele din Vestul Europei precum Franta, Italia sau Belgia, ceea ce il pozitioneaza intre sistemele de top folosite in aceasta industrie.

Livram, la cerere, usi pietonale echipate cu acest kit de inchidere in 3 puncte, oriunde in Romania sau pe pietele de export.

Kitul include:

  • 3 butuci cu cheie la exterior si cu buton la interior (toate cele 3 incuietori se actioneaza cu o singura cheie, de la exterior)
  • 3 chei
  • 2 silduri
  • 1 broasca

In ceea ce priveste actionarea, toate cele 3 incuietori se actioneaza cu o singura cheie, de la exterior. Pe interior se actioneaza cu buton care, prin rasucire, incuie sau descuie.

Comanda se poate face online, prin configurarea usii de garaj, cu usa pietonala inclusa, in calculatorul online de preturi sau ii puteti solicita agentului MCA sa va ajute: Contact MCA

Grilajele cu lamela plina sunt caracterizate de grad zero de transparenta, ceea ce le face ideale pentru clientii care cauta intimitate si siguranta.

Pe de alta parte, grilajele cu lamela perforata se deosebesc prin faptul ca ofera un grad redus de transparenta, dar asigura si protectie eficienta antiefractie.

Pentru goluri cu latimi mari, se foloseste o lamela mai groasa.

In plus, prin alegerea grilajelor cu lamela perforata se asigura o ventilatie optima a spatiului respectiv.

Cu lamela transparenta - grilaje ProfiLight

Grilajele cu lamela transparenta sunt ideale pentru inchiderea spatiilor de tip showroom sau vitrina, pisicine sau foisoare.

Sunt realizate din lamele transparente de plexilglas. Profilele de aluminiu din componenta covorului si ghidajele lamelelor pot fi vopsite in culori din gama RAL

Toate componentele si materialele folosite sunt realizate din otel galvanizat si sunt rezistente la intemperii, cu exceptia Profilight, unde avem componente din aluminiu extrudat, care poate fi "NATUR" in cazul in care se doreste vopsit, sau "ELOXAT".

.
©2024 MILCA SRL. | Termeni si conditii | A.N.P.C. - www.anpc.ro

MILCA SRL - CUI: RO10169504, NR Reg. Com.: J52/178/1997