Noutati MCA

MCA Grup se extinde pe piata solutiilor de umbrire cu pergole si copertine

Comunicat de presa august 2013

MCA Grup Romania, cel mai mare producator local de usi de garaj si rulouri exterioare, se extinde pe piata solutiilor de umbrire cu o gama variata de copertine, pergole si umbrare, destinate atat clientilor rezidentiali, cat si celor din zona comerciala. Producatorul e cunoscut in piata pentru rulourile exterioare denumite „termo-storuri” - marca inregistrata a MCA, avand o cota de piata de 15%.

Compania isi propune sa obtina 500.000 de euro din noua gama de solutii de umbrire in primul an de la lansare, a declarat Ciprian Oprea, directorul MCA Grup. „Livram copertine si pergole oriunde in Romania, avand avantajul unei retele solide de distributie. Analizam si potentialul exporturilor in Franta si Italia, zone unde pietele sunt mai mari, nivelul de trai e mai ridicat, iar sezonul cald este mai lung”, a spus Oprea.

MCA a lansat un site pentru copertine si pergole

MCA a lansat site-ul www.copertine-mca.ro, unde sistemele de umbrire nou-intrate in portofoliu, destinate sa ofere o reglare optima a luminii si umbrire naturala in cele mai diverse situatii, sunt descrise in detaliu.

Noile solutii de umbrire MCA sunt testate pentru rezistenta la vant si ploaie, in conformitate cu standardele Uniunii Europene. Majoritatea copertinelor retractabile MCA au lant in bratele articulate, fiind astfel mai rezistente decat solutiile low cost ce se gasesc in magazinele de tip DIY. In plus, sistemul monobloc, cu caseta de protectie, al sistemelor de copertine Athena, asigura o durata de viata mult mai lunga, protejand atat materialul, cat si elementele mobile ale copertinei. Tot pentru o durata de viata cat mai lunga, toate elementele copertinelor MCA sunt realizate din materiale inoxidabile.

Garantia calitatii este adusa si de panza folosita, realizata din material textil de inalta tehnologie, cu trei straturi, ce asigura protectie impotriva radiatiilor UV, impotriva ploii, frigului si asigura o umbra densa. Materialul Pasarela Dickson este produs special pentru aceste sisteme de umbrire, de catre unul dintre cei mai mari furnizori de materiale textile la nivel mondial, si are o garantie de cinci ani.

MCA asigura livrarea oriunde in Romania. Cea mai ceruta copertina pe piata locala este MONACO, un model cu arc si lant in bratele retractabile.

Pentru comenzi accesati sectiunea CONTACT a site-ului.

Pe noul site MCA www.copertine-mca.ro gasiti urmatoarele sisteme de umbrire:

IBIZA - Copertine cu brate retractabile

MONACO - Copertine cu brate retractabile cu sistem de fixare variabil

ATHENA - Copertine cu monobloc, cu brate retractabile si caseta de protectie

NEPTUN - Copertine monobloc cu multiple brate retractabile

SOL - Copertine pentru balcoane, cu brate fixe

LUNA - Copertine cu brate basculante

TERASA - Pergola monobloc cu caseta

VENUS – Pergola retractabila cu stil

BALI - Umbrare fixe, modulare, cu diverse forme posibile

De asemenea, puteti descarca brosura Copertine MCA in format pdf.

Despre MCA Grup

Afacerile MCA Grup Romania s-au mentinut in primul semestru al anului curent la un nivel similar cu aceeasi perioada din 2012, respectiv 2,8 milioane de euro, pe o piata nationala in declin. MCA Grup a incheiat anul 2012 cu afaceri de 8,2 milioane de euro, iar pentru 2013 tinteste un rezultat de 8-9 milioane de euro.

Producatorul cu o experienta de 15 ani exporta regulat in opt state europene, precum Belgia, Franta, Italia, Austria, Serbia, Bulgaria sau Moldova, avand in Romania cea mai mare fabrica de usi sectionale din Europa de Est, cu o productie de 10.000 unitati (usi sectionale) anual.

.
©2024 MILCA SRL. | Termeni si conditii | A.N.P.C. - www.anpc.ro

MILCA SRL - CUI: RO10169504, NR Reg. Com.: J52/178/1997