Alege corect! Sisteme de automatizare MCA

De ce aspecte sa tineti cont cand alegeti automatizarea pentru porti

Ne-am gandit sa va prezentam cateva aspecte importante de care trebuie sa tineti cont cand aveti in plan sa achizitionati o automatizare pentru portile dumneavoastra. Pentru a ne asigura ca veti obtine confort, siguranta si fiabilitate in utilizare, va propunem automatizari Sommer MCA, fabricate in Germania cu respectarea normelor si reglementarilor CE in domeniu. Pentru o alegere obiectiva, noi va prezentam cateva ponturi ce va vor fi utile cand va decideti sa achizitionati o automatizare.

1. Pentru a alege intre porti batante (cu automatizare pentru porti batante) si porti liniare (carora li se instaleaza automatizari pentru porti liniare), tineti cont de spatiul pe care il aveti in curte. Daca optati pentru batante, in cazul in care spatiul din curte este mic, aveti in vedere ca portile sa se poata inchide si dupa ce parcati masina in curte. Daca nu e loc, alegeti solutia unei porti liniare.

a. La alegerea unei automatizari pentru portile batante sa tineti cont de dimensiunile, de materialul din care e fabricata poarta si de greutatea foii de poarta. In functie de aceste criterii se recomanda o automatizare cu o putere mai mare sau mai mica

i. In plus, daca portile sunt prevazute si cu policarbonat trebuie tinut cont si de rezistenta exercitata contra vantului, optand astfel pentru o automatizare cu o putere mai mare

b. Daca poarta e liniara, lucrurile sunt mai simple. In schimb, se recomanda mai multa grija la utilizare, sina de jos trebuie sa fie mentinuta in permanenta curata, sa nu fie blocata de zapada, praf sau reziduuri. In caz contrar este impiedicata functionarea corecta a automatizarii si pot aparea probleme in timp.

2. In primul rand, automatizarile pentru porti trebuie instalate de un profesionist, in niciun caz nu o faceti dv. pe cont propriu. Asigurati-va ca firma de la care cumparati va ofera un montaj autorizat.

Va stam la dispozitie la showroom-ul MCA din Sos. Giurgiului nr. 33 A, Jilava, langa Bucuresti, unde puteti testa automatizarile pentru porti Sommer, precum si alte produse MCA. De asemenea, ne puteti contacta la telefon sau prin e-mail si va vom oferi toate detalii suplimentare.
.
©2024 MILCA SRL. | Termeni si conditii | A.N.P.C. - www.anpc.ro

MILCA SRL - CUI: RO10169504, NR Reg. Com.: J52/178/1997